logo pot zarabiaj2 banerzarabiaj

Konferencja „Kulinaria w kształtowaniu produktu turystycznego. Teoria i praktyka.”

kulinaria333Celem konferencji jest integracja środowiska naukowców zajmujących się tematyką produktu turystycznego o charakterze kulinarnym, przedstawienie współczesnych poglądów na temat stanu i perspektyw rozwoju turystyki kulinarnej, zaprezentowanie zagadnień teoretycznych, możliwości i ograniczeń w warunkach polskich oraz zwrócenie uwagi na dobre praktyki z zagranicy.

 

Konferencja będzie także okazją do spotkania się i zaprezentowania potencjału rozwoju turystyki kulinarnej w Polsce.


Organizatorzy zapraszają na III konferencję naukową „Kulinaria w kształtowaniu produktu turystycznego. Teoria i praktyka.”, która odbędzie się 17 kwietnia 2018 r. w kampusie Grupy Uczelni Vistula, przy ul. Stokłosy 3 w Warszawie.

Problematykę konferencji wyznaczają następujące zagadnienia:

-        miejsce kulinariów w turystyce

-        kulturowa wartość kulinarnego produktu turystycznego

-        obiekt hotelarski na szlaku kulinarnym

-        przykłady produktów

-        tworzenie innowacyjnych produktów turystycznych

-        organizacja i zarządzanie szlakiem kulinarnym

-        turystyka kulinarna w Polsce i na świecie

-        produkt turystyczny jako wydarzenie

Organizatorem konferencji jest Szkoła Główna Turystyki i Rekreacji z Grupy Uczelni Vistula.

Więcej informacji pod poniższym linkiem

Powered by jms multisite for joomla